Kumpul dan Tukar Penutup, Percuma Dianz Vitamin C & E 2018 / 2019

Dianz Vitamin Murah Promo Promosi Kumpul dan Tukar 8 Penutup Botol Dianz Beauty Dian Legacy

Berita baik kepada pengguna-pengguna Dianz Vitamin C & E Plus.

Pihak HQ Dian Legacy Sdn Bhd bermurah hati untuk memberikan anda PERCUMA 1 botol Dianz Vitamin dengan menukarkan 8 penutup botol yang telah anda gunakan.

Kempen ini bermula 24 September 2018 sehingga 31 Disember 2018. Syarat-syarat untuk menyertai kempen ini amat mudah.

1. Anda hanya perlu kumpulkan 8 (lapan) penutup botol Dianz Vitamin. Pastikan sticker hologram yang sempurna pada botol dicabut dan ditampal semula pada penutup botol tersebut.

Dianz Vitamin Murah Promo Promosi Kumpul dan Tukar 8 Penutup Botol Dianz Beauty Dian Legacy Testimoni

2. Poskan penutup-penutup botol tersebut ke HQ Dian Legacy. Untuk alamat HQ Dian Legacy sila WhatsApp kami. Klik di sini WhatsApp Alamat Hq Dianz

Dianz Vitamin Murah Promo Promosi Kumpul dan Tukar 8 Penutup Botol Dianz Beauty Dian Legacy Testimoni Cara Guna Dianz Vitamin Tipu Bahaya

3. Setelah 1 bulan penutup botol tersebut diterima, pihak HQ Dian Legacy akan pos 1 botol Dianz Vitamin PERCUMA kepada anda.

Dianz Vitamin Murah Promo Promosi Kumpul dan Tukar 8 Penutup Botol Dianz Beauty Dian Legacy Testimoni Feedback Pengguna Dianz Vitamin Bahaya 2019

Okay, sudah faham syarat-syaratnya kan? Anda boleh mula mengumpul penutup-penutup botol Dianz Vitamin sekarang. 🙂

Untuk mendapatkan Dianz Vitamin C & E Plus dan produk-produk original lain dari Dian Legacy boleh klik di sini https://www.dianzbeauty.com

Advertisements

Dianz Mask & Moist Cara Guna, Feedback, Testimoni, Review, Preview Pengguna

Dianz Mask & Moist 2 in 1 2018. Pernah menggegarkan pasaran satu ketika dulu. Kini kembali dengan berwajah lebih fresh, lebih segar dan lebih powerrrr !!

Dianz Mask & Moist Cara Guna, Feedback, Testimoni, Review, Preview Pengguna
Dianz Mask & Moist Cara Guna, Feedback, Testimoni, Review, Preview Pengguna

INFO PRODUK

– Sesuai untuk Lelaki & Wanita seawal usia 15 tahun dan ke atas.
– Selamat digunakan oleh ibu mengandung dan yang menyusukan anak.
– Tiada bahan kimia merbahaya seperti Mercuri dan Hydroquinone.
– Dipakai 1 atau 2 kali seminggu.
– Tidak sesuai untuk penggunaán harian.
– Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia KKM.
– Jauhi dari kanak-kanak.

DIANZ MASK

LAVENDER OIL
Untuk memberi ketenangan pada kulit muka dan sekaligus kita akan rasa relax dan wajah akan lebih fresh.

JOJOBA OIL
Mengelakkan kulit kering. Membantu membersihkan kotoran akibat pori-pori tersumbat dengan mudah.

DELIMA
Kaya dengan Vitamin C berfungsi melembutkan kulit yang kasar, membantu pembentukan kolagen dalam kulit secara semulajadi.

AVOCADO OIL
Mengekalkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit halus dan lembut.

* Boleh digunakan dalam 10 kali jika 1 muka. Jika digunakan di hidung sahaja tahan lebih lama. Dianz Mask bertujuan untuk menanggalkan whitehead dan blackhead.
* Kandungan, 50 gm.

DIANZ MOIST

ARNIGA MONTANA FLOWER EXTRACT
Baik untuk kulit sensitif dan mengurangakan iritasi serta mengelakkan keradangan kulit.

CAMELLIA SINENSIS EXTRACT
Mengandungi manfaat vitamin E yang tinggi, dapat membantu mengekalkan kelembapan kulit.

BLUBBERY EXTRACT
Memiliki tingkat anti-oksidan yang sangat tinggi, dan sangat efektif menangkal radikal bebas.

DELIMA EXTRACT
Kaya dengan Vitamin C, sangat efektif untuk mencerahkan dan menghaluskan kulit.

* Dianz Moist bukan untuk kegunaan setiap hari. Hanya digunakan selepas menggunakan Dianz Mask. Dianz Moist bertujuan untuk menutup liang pori selepas menggunakan Dianz Mask.
* Kandungan, 20 ml.

Nota: Tidak digalakkan untuk mereka yang berkulit sensitif dan nipis.
(Jika ingin mencuba, digalakkan untuk gunakan dalam kuantiti yang sedikit dahulu. Andai tiada kesan sampingan, boleh teruskan.)

Tonton video di bawah untuk cara penggunaan Dianz Mask & Moist.

Official Website : https://www.dianzbeauty.com
Official Blog : https://dianzbeauty.wordpress.com
Official Facebook : https://www.facebook.com/dianzbeautyshop
Official Instagram : https://www.instagram.com/dianzbeauty.hq
Official Twitter : https://twitter.com/dianzbeauty

Dianz Vitamin C & E Plus | Dianz Vitamilk Milk Booster | Dianz Nano Lightener Cream | Dianz Professional Signature Perfume | Dianz Mask & Moist 2 in 1 2018 | Facial Mask Masker | Moisturizer

5 Sebab Anda Perlu Cuba / Guna Dianz Mask & Moist 2 in 1 2018

Dianz Mask & Moist Moisturizer 2 in 1 2018
Fenomena PURPLE kembali !

Dianz Mask & Moisturizer 2 in 1 menanggalkan whitehead dan blackhead. Dulu dikenali sebagai Dianz Floral Mask. Kini diformulasi dengan bahan-bahan tambahan ( ARNIGA MONTANA FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, BLUBBERY EXTRACT, DELIMA EXTRACT, LAVENDER OIL, JOJOBA OIL dan AVOCADO OIL ) untuk kesan berganda.

[ NEW LAUNCHING ] THE LEGEND IS BACK, LEDAKAN FENOMENA PURPLE

Pernah menggegarkan pasaran satu ketika dulu. Kini kembali dengan wajah lebih fresh, lebih segar dan lebih powerrrr !!

Dianz Mask & Moist Moisturizer 2 in 1 2018

5 Sebab Anda Perlu Cuba Dianz Mask & Moist :

1 – Terbukti berkesan dengan ribuan testimoni dengan kuasa power menanggalkan whitehead / blackhead. Haa pegang hidung tu ! Kerutu ? mask ni untuk korang !

2 – Mask purple PERTAMA seumpamanya di Malaysia. Eh bosan lah asyik mask hitam putih or gold ! Jom cantik walaupun bermask.

3 – Mask yang relax dan segar dengan aromaterapi dari lavender. memang rasa tenang dan sejukkk je bila pakai mask ni. Waktu stress tu sesuai sangat pakai ni.

4 – Mask yang TAK SAKIT dan TAK PERIT bila cabut. Smooth dan lembut je pada kulit dengan gabungan 3 jenis minyak ( lavender oil, jojoba oil, avocado oil ) tak la menangis nak cabut mask nanti.

5 – SPECIAL ! Didatangkan dengan Dianz Moist untuk meredakan kulit, menutup kembali pori-pori selepas menggunakan Dianz Mask. Diperkaya dengan ekstrak delima, sangat efektif untuk menghaluskan kulit!

Dianz Mask & Moist Moisturizer 2 in 1 2018

Official Website : https://www.dianzbeauty.com ( Order di sini sekarang! )

Official Blog : https://dianzbeauty.wordpress.com

Official Facebook : https://www.facebook.com/dianzbeautyshop

Official Instagram : https://www.instagram.com/dianzbeauty.hq

Official Twitter : https://twitter.com/dianzbeauty

Dianz Vitamin C & E Plus | Dianz Vitamilk Milk Booster | Dianz Nano Lightener Cream | Dianz Professional Signature Perfume | Dianz Mask & Moist 2 in 1 | Testimoni | Feedback Pengguna | Cara Guna

Dianz Vitamin Promosi Raya 2018, Setahun Hanya Sekali

FENOMENA PINK AKAN MENGHANTUI ANDA SELAMA SEBULAN!

Dianz Vitamin Promosi Raya 2018, Setahun Hanya Sekali

Ingat teaser pink pink? Everyday is pink!!

4 Sebab Kenapa Anda Perlu Dapatkan Promosi DIAN’Z PINK :

1. SANGAT EKSLUSIF

Dian Legacy mengeluarkan satu packaging khas untuk Dian’z lover. packaging ini hanya selama sebulan sempena promosi setahun sekali. selepas ini tiada lagi pack pink. Ya! Hanya untuk promosi RAYA 2018. Betul-betul ekslusif dan edisi terhad.

2. JIMAT BERGANDA

Khas untuk anda yang mahu cantik tapi mahu berjimat. Dian’z Vitamin sememangnya produk mampu milik. Tetapi sempena raya tahun ini Dian Legacy memahami ramai yang perlu guna banyak duit lebih. Jadi anda akan dapat jimat berganda dengan pack promosi ini.

RM90 / 60 biji
Harga asal RM100 / 60 biji (2 botol pack 30 biji)
Jimat RM10! WOW!!

3. PROMOSI KEMBALI SELEPAS 2 TAHUN

Jika anda mengikuti perkembangan Dian’z, kali terakhir kami membuat promosi jimat berganda adalah pada tahun 2016.

Lama nyeee.. Ya! Dian’z tidak pernah ada promosi merdeka, promosi hari ibu, atau promosi hari lahir pengasas 🙄. Takde dan tak pernah. Harga kami kekal bertahun-tahun. Berbaloi kan promosi kali ini?

4. UNTUK TAHUN 2018, HANYA SETAHUN SEKALI

Sesuai dengan kempen kami untuk tahun ini, Dian’z pack pink 60 biji hanya akan dijual selama 1 bulan (sehingga habis stok) dan TIDAK AKAN PERNAH kembali lagi. Jika anda tidak dapatkan sekarang, anda bakal terlepas! Anda perlu tunggu 1-2 tahun mendatang untuk harga super jimat seperti ini.

Nak grab peluang ni ?? NAK !!

Dianz Vitamin Dianz Beauty Dian Legacy Promo Promosi Testimoni DV Raya 2018 Pack 60 Biji

Dapatkan sekarang di sini. Klik Dian’z Vitamin Raya 2018 Setahun Hanya Sekali