Mengenai Kami

Dian’z Beauty & Health Online Shop

Dian’z Beauty & Health Online Shop adalah kedai online yang memasarkan produk-produk Dian Legacy Sdn Bhd secara e-dagang. Kedai online ini dimiliki oleh Iedaman Beauty dan telah beroperasi sejak Januari 2018. Kedai online ini juga telah menyokong SSL (Secure Sockets Layer) yang disijilkan oleh COMODO SECURE. Ia menggunakan sambungan yang selamat dan dapat melindungi segala data peribadi yang dimasukkan (seperti emel, no. akaun bank, nama pengguna, kata laluan dll) selamat daripada kecurian pihak yang tidak bertanggungjawab. Oleh itu, anda boleh membeli-belah dengan selamat di sini.

Team Senior Ieda

Team Senior Ieda adalah sekumpulan pengedar produk-produk Dian Legacy Sdn Bhd. Kami terdiri daripada berbilang pangkat (stokis, agent dan dropship), yang saling membantu dalam proses mengembangkan perniagaan kami. Kami adalah anak-anak muda yang bercita-cita tinggi dan komited dalam meningkatkan ekonomi diri, keluarga dan negara. Kami amat mengalu-alukan penyertaan anda ke dalam team kami.

Iedaman Beauty

Iedaman Beauty adalah Senior Stokis Dian Legacy Sdn Bhd, dan telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di bawah nama Cahaya Iedaman Ent. Nombor Pendaftaran Perniagaan CA0224071-V. Kami telah beroperasi sejak Oktober 2013.

Dian Legacy Sdn Bhd

Dian Legacy Sdn Bhd (dulu dikenali sebagai Dian Pixy Ent) adalah pengeluar produk-produk kecantikan dan kesihatan milik bumiputera dan bertaraf GMP. Dian Legacy memasarkan produk mereka dengan menggunakan sistem pengedar seperti stokis, agent dan dropship (bukan secara MLM). Dian Legacy telah beroperasi sejak tahun 2012.

Team Ieda Sana Sini

This slideshow requires JavaScript.

Ping